Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

05. 02. 2018. 22:58 >> 23:05
2

"PLAVCI" RAZBIJENI

Votford sa četiri gola deklasirao Čelsi

Fudbaleri Čelsija pretpjeli su težak poraz u 26. kolu engleske Premijer lige.

Londonski "plavci" gostovali su Votfordu na "Vikaridž roudu" i upisali drugi uzastopni poraz u šampionatu.

Nakon Bornmuta, koji je prošle nedjelje slavio na "Stamford Bridžu" sa 3:0, bolji od aktuelnog šampiona bio je i Votford koji je trijumfovao sa još ubjedljivijih 4:1.

Konteov tim je od starta imao velikih problema, domaći su stvarali šanse, a nakon pola sata igre Čelsi je ostao sa igračem manje, pošto je Bakajoko zbog drugog žutog kartona za pet minuta morao izaći van terena.

Brojčano nadmoćniji, Votford je uspio da povede do kraja prvog poluvremena. Dini je donio vođstvo iz penala , nakon što je Kurtoa srušio Deulofeua.

Iako je i u drugom poluvremenu bilo dosta šansi, pretežno za domaći tim, golova nije bilo sve do 82. minutae kada je Eden Azar majstorski, praktično ni iz čega pogodio za izjednačenje - 1:1.

Ipak, u posledjih desetak minuta Čelsi je razbijen. Kurtoa je primio još tri gola,

Prvo su Janmaat i Pereira izigrali odbranu Čelsija i Holanđanin je pogodi oza 2:1, da bi potom u 88. minutu Deulofeu bio strijelac za 3:1.

Konačan rezultat postavio je Pereira u sudijskoj nadokandi.

Čelsi je osta na 50 bodova i na četvrtom mjestu tabele, dok Votford ima 30 i zauzima 11. poziciju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније