Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

30. 01. 2018. 23:11 >> 22:39

PREMIJER LIGA

Liverpul siguran, Svonsi pobijedio Arsenal

Fudbaleri Liverpula pobijedili su večeras u gostima Hadersfild sa 3:0 u 25. kolu engleske Premijer lige, dok je Svonsi na svom terenu poslije preokreta sa 3:1 trijumfovao protiv Arsenala.

U trećoj utakmici 25. kola prvenstva Engleske igranoj večeras Vest Hem i Kristal Palas su igrali neriješeno 1:1.

Liverpul je na gostovanju protiv Hadersfilda tokom cijele utakmice bio bolji rival, a ekipa Jirgena Klopa povela je sjajnim golom Emrea Džana u 26. minutu, da bi Roberto Firmino u prvom minutu sudijske nadoknade vremena duplirao vođstvo.

Drugo poluvrijeme igralo se u nešto laganijem ritmu, a jedini gol viđen je u 77. minutu kada je Mohamed Salah realizovao jedanaesterac zbog faula minut ranije na Džejmsu Milneru.

Liverpul je četvrti na tabeli Premijer lige sa 50 bodova koliko ima i trećeplasirani Čelsi s utakmicom manje, a Hadersfild je 14. sa 24.

Svonsi je pred svojim navijačima poslije preokreta pobijedio Arsenal za koji je debitovao Henrih Mhitarijan i tako potvrdio da je u dobroj formi.

Ekipa Arsena Vengera povela je golom Naća Monreala u 33. minutu, da bi Sem Klukas samo nekoliko sekundi kasnije donio izjednačenje domaćinu. Preokret velškom timu donio je Džordan Aju u 61, da bi konačnih 3:1 postavio Klukas u 86.

Svonsi je ovim trijumfom napustio zonu ispadanja i sada je 17. sa 23 boda, dok je Arsenal šesti sa 42.

Kristal Palas poveo je na gostovanju protiv Vest Hema pogotkom Kristijana Benteka u 24. minutu.

Vest Hem je izjednačio iz penala u 43. minutu, zbog prekršaja nad Havijerom Ernadesom, golom Marka Nobla.

Kristal Palas je 12. sa 26 bodova, dok je Vest Hem 10. sa bodom više.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније