Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ fk budućnost.me ]

30. 01. 2018. 20:51   >>  20:17

OD SJUTRA U ANTALIJI

Džudović: Spremni za nove izazove

Pomoćni trener Budućnosti Miodrag Džudović za zvaničan sajt govorio je o utiscima o novom radnom angažmanu, ekipi, aktuelnom stanju na tabeli kao i očekivanjima od priprema u Antaliji. Nakon završene igračke karijere, popularni Džudo je angažovan u stručnom štabu naše reprezentacije, da bi nakon četvorogodišnjeg iskustva na tom poslu od ove sezone postao pomoćni trener Budućnosti.

"Prvi radni angažman bio je na poziv tadašnjeg selektora Brnovića i već četiri godine sam član stručnog štaba naše reprezentacije. U tom trenutku sam pohađao školovanje za "A" licencu, da bi u ovom trenutku već bio blizu Uefinog PRO zvanja. Poziv fudbalskog kluba Budućnost sam rado prihvatio i imajući u vidu moje igračko i radno iskustvo smatram da mogu da odgovorim izazovu i ciljevima koji idu uz klub renomea Budućnosti, a prije svih da budem na raspolaganju šefu struke Vermezoviću", rekao je Džudović.

Nakon nepunih mjesec dana rada sa ekipom, Džudović je prilično upoznao tim, a još veći rad i upoznavanje očekuje se tokom boravka u Antaliji.

"Prvi dio priprema se više zasnivao na fizičkom radu i pripremi ekipe za Antaliju. Momke sam upoznao, a teško je govoriti o trenutnom stanju ekipe jer u ovom dijelu priprema su svi dosta umorni. Posjedujemo veliki potencijal, mlađi fudbaleri su izuzetno talentovani i klub je uradio dobar posao produženjem ugovora s njima. U Antaliji nas očekuje velik rad, vjerujem da će fudbaleri dati sve od sebe kako bi što spremniji došli u Podgoricu i uspješno počeli drugi dio šampionata. Imamo jake protivnike, iz jakih liga i ubijeđen sam da ćemo na pravi način prezentovati svoj klub, a na kraju i svoju državu", zaključio je Džudović.

Budućnost od sjutra u Antaliji

Na put u Antaliju ekspedicija Budućnosti kreće večeras i tamo će boraviti naredne dvije nedjelje. Fudbaleri koji su se našli na spisku Vladimira Vermezovića su: Milan Mijatović, Miloš Dragojević, Petar Radulović, Milan Đurišić, Luka Malešević, Blažo Igumanović, Slavko Damjanović, Bojan Roganović, Balša Banović, Nikola Kumburović, Vladan Adžić, Stefan Milić, Luka Mirković, Ilija Tučević, Danilo Marković, Vasilije Terzić, Dušan Bakić, Driton Camaj, Miljan Vlaisavljević, Milivoje Raičević, Petar Grbić, Balša Sekulić, Igor Vukčević, Miloš Brnović i Dominik Korea.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније