Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila: M.L.B. [ B92.net ]

27. 01. 2018. 12:15   >>  11:42

RONALDO SE NADA

Het-trik u Ligi šampiona za spas sezone

Najbolji igrač madridskog Reala Kristijano Ronaldo izjavio je da bi osvajanje Lige šampiona spasilo sezonu u kojoj 'kraljevski' klub igra ispod svih očekivanja.

Real je u agoniji – na lošu formu naslonio se i poraz kod kuće od Leganesa u Kupu. Sada ide na Mestalju.

Real je prije dva dana eliminisan od Leganesa u četvrtfinalu Kupa Kralja, prvi put u istoriji na svom Santjago Bernabeu, dok u prvenstvu zaostaje za vodećom Barselonom 19 bodova i praktično je izgubio titulu, ali Portugalac ne gubi nadu.

"Ukoliko osvojimo Ligu šampiona na kraju sezone, biće to nevjerovatna stvar za nas. Razočarani smo velikim zaostatkom u prvenstvu i prirodno je da niko od nas ne bude srećan zbog gubitka bodova u ligi. Biće teško, ali ne odustajemo i nastavićemo sa radom", izjavio je za Marku, Ronaldo, koji se sve češće dovodio u vezu sa odlaskom iz Madrida.

Protivnik u osmini finala Lige šampiona, čiji je trofej Real Madrid jedini dva puta uzastopno osvajao, biće Pari Sen Žermen.

Real zauzima četvrto mjesto u Primeri, a narednu utakmicu igra već u subotu protiv trećeplasirane Valensije za kojom zaostaje pet bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније