Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

B.V.

25. 01. 2018. 13:10 >> 12:37
76

SAVIĆEVIĆ OČEKUJE

Sa Srbijom za prvo mjesto

Srbija i Crna Gora trebalo bi da se bore za prvo mjesto u grupi Lige nacija, očekuje predsjednik našeg Fudbalskog saveza, Dejan Savićević.

 

Podsjećamo naši fudbaleri igraće u grupi 4, sa Srbijom, Rumunijom i Litvanijom.

U razgovoru za “Novosti” predsjednik Savićević je komentarisao buduće mečeve sa Srbijom.

“A trebalo je da odigramo prvu prijateljsku utakmicu polovinom maja u Beogradu”, rekao je Savićević, koji se nalazi na Tajlandu za “Novosti”. “Naime, nedavno smo, baš ovdje u Tajlandu, predsjednik FSS Kokeza i ja dogovorili taj susret. Eto, nije nam se dalo. Ne mari, pred nama su dvije utakmice koje će imati i takmičarski naboj.”

Crna Gora prvi meč protiv Srbije igra 11. oktobra u Podgorici. Meč u Beogradu zakazan je za 17. novembar.

“U Beogradu neće biti problema, naravno, da li će se igrati na stadionu “Rajko Mitić” ili na Partizanovom, svejedno je, jer će uslovi biti odličini. Mi ćemo imati probleme, organizacione prirode. Komplikovano je, objekat je mali, uvijek nešto može da se izrodi. Mi smo, na primjer, protiv Engleza imali 750 ljudi u obezjbeđenju, a opet ponešto promakne. A na “Vembli” dođe 80.000 gledalaca a “pazi” ih 600 redara. Dobro, rano je da pričamo o tome, imamo osam mjeseci do prvih utakmica, dakle, ostaje nam dovoljno vremena da sve što treba dovedemo u red i budemo uzorni domaćini, kao i uvijek do sada” jasan je Savićević.

Predsjednik FSCG je komentarisao i ostale rivale u grupi.

“Sa Rumunima smo bili u istoj kvalifikacionoj grupi, u Bukureštu smo igrali neriješeno, u Podgorici slavili sa 1:0. Tu je i Litvanija koju niko neće potcijeniti. Iskreno, Srbija i Crna Gora bi trebalo da se bore za prvo mjesto, mada ne smijemo da isključimo Rumune”, rekao je Savićević.

Пратите нас на

Коментари76

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније