Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina; B.V.

24. 01. 2018. 14:21 >> 13:48
12

TEŠKA GRUPA

Tumbaković nezadovoljan žrijebom

Fudbalska reprezentacija Crne Gore u Ligi nacija dobila je kvalitetne rivale i izuzetno tešku grupu, kazao je selektor Ljubiša Tumbaković.

 

Crna Gora je svrstana u grupu C4 sa Rumunijom, Srbijom i Litvanijom.

Tumbaković je kazao da nije zadovoljan žrijebom i da je očekivao protivnike sa kojima bi lakše mogli da igramo.

"Ispostavilo se da ćemo ponovo morati da igramo sa Rumunima, protiv uvijek neugodne reprezentacije Srbije koja je učesnik Svjetskog prvenstva i sa njihovom snagom smo svi veoma dobro upoznati. Na kraju, tu je i ekipa Litvanije, koja je neki naš nivo. To je sve na papiru, ali ćemo pokušati da se mobilišemo i pripremimo do septembra i da, ako ništa drugo, budemo ravnopravni svim rivalima", rekao je Tumbaković.

On je podsjetio da je crnogorska selekcija tako nešto već jednom uspjela da uradi, tokom prethodnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

"Tada su u grupi sa nama bile favorizovane ekipe Poljske i Danske, pa čak i ekipa Rumunije. Tokom kvalifikacija uspjeli smo da iz dvomeča sa Danskom izvučemo polovičan rezultat, dok smo sa Rumunima bili ubjedljiviji. Biće veoma teško, ali nam ostaje prostor da kroz martovske i majsko-junske termine napravimo četiri utakmice kako bi se što bolje pripremili da u septembru, oktobru i novembru napravimo nešto što nama odgovara", rekao je Tumbaković.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније