Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 01. 2018. 15:05 >> 14:32

SANJAJU EVROPU

Grbljani promijenili čitav tim

Klub smo sa najviše promjena u zimskom prelaznom roku i vjerujemo da ćemo sačuvati prvoligaški status, a preko kupa možda i stići do evropske scene, ističe sportski direktor Grblja Aleksandar Mikijelj.

 

Jesenas nijesu blistali u prvenstvu, ali plasirali su se medju četiri najbolja sastava kup takmičenja. Fudbaleri Grblja jesenji dio prvoligaške polusezone završili su na 8. mjestu sa 22 boda. Imaju samo dva boda manje od četvrtoplasirane Mladosti.

Tokom zimske pauze uprava kluba povukla je radikalne poteze u namjeri da osvježi tim za predstojeće obaveze tokom proljeća. Umjesto Dragana Radojičića na kormilo stručnog štaba doveden je stručnjak iz Novog Sada Zoran Govedarica, koji je u Srbiji vodio superligaše Bačku i Novi Pazar. Krupne promjene pretrpio je i igrački kadar.

Sportski direktor popularnih "trikolora" Aleksandar Mikijelj očekuje da će nova ekipa biti konkurentna i sa svježim snagama ostvariti zacrtane ciljeve, a to su ostanak u društvu najboljih i eventulani plasman na evropsku scenu kroz kup takmičenje.

"Puno je igrača otišlo iz našeg kluba. Ispisnice su uzela oba golmana Dragojević i Spasojević, zatim Korać, Šaleta Kordić, Nikolić, Čelebić, Lazarević, Pavlović i Knežević. Priključili smo talentovane igrače iz našeg omladinskog i kadetskog pogona, a doveli smo i sedam pojačanja. Vratio nam se golman iz Vojvodine Marko Kordić, stigli su Nedjeljko Vlahović i Andrija Kaludjerović iz Mladosti, Pedja Jović iz Proletera, Nikola Popović iz Čelareva, Rade Pejić, takodje iz Srbije, kao i Ivan Mijušković, koji je došao iz Rudara iz Pljevalja. Mislim da smo napravili dobar posao", kazao je Mikijelj za Radio Crne Gore.

Grbalj je dobro organizovan klub koji ima odlične terene i optimalne uslove za rad, pa će kompletne pripreme biti obavljene kod kuće u Donjoj Sutvari, gdje će biti odigran i niz kontrolnih utakmica.

"Već u srijedu u 14 sati i 30 minuta na našem terenu u Donjoj Sutvari odmjerićemo snage sa ekipom Petrovca. Prvog februara ugostićemo tim Radnika iz Bijeljine, a 4. februara drugoligaški sastav Mladosti iz Lješkopolja. Zasad to su dogovoreni dueli, ali biće ih još da bi se novi tim što bolje uigrao za proljećnje mečeve u prvenstvu i kupu", ističe Mikijelj.

Željko Šoć, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније