Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

20. 01. 2018. 18:20 >> 17:46

PORAZ LAJPCIGA

Pobjede Bajera i Menhengladbaha

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena pobijedili su danas na gostujućem terenu Hofenhajm sa 4:1, u utakmici 19. kola nemačke Bundeslige i popeli se na drugo mjesto na tabeli.

Bajer je poveo u 43. minutu preko Leona Bejlija, a prednost je udvostručio Julijan Baumgartlinger u 51. minutu. Treći gol postigao je Lukas Alario u 70. minutu, a jedini strijelac u domaćem timu bio je Adam Salaj u 86. minutu. Konačan rezultat postavio je Alario, svojim drugim golom na utakmici, u trećem minutu nadoknade vremena.

Posle osme prvenstvene pobjede Bajer se popeo na drugo mjesto na tabeli sa 31 bodom. Hofenhajm, koji je bez pobjede u posljednja tri meča, zauzima deveto mjesto na tabeli sa 27 bodova.

Borusija je u Menhengladbahu pobijedila Augsburg sa 2:0, golovima Matijasa Gintera u 10. i Torgana Azara u 90. minutu.

Ekipa iz Menhengladbaha je četvrta na tabeli sa 31 bodom, koliko imaju Bajer i Lajpcig na drugom i trećem mjestu, a Augsburg je osmi sa 27 bodova.

Frajburg je kao domaćin pobijedio Lajpcig sa 2:1 i nastavio niz dobrih rezultata u prvenstvu.

Lajpcig je poveo u 65. minutu preko tima Vernera, a domaći su preokrenuli golovima Janika Haberera u 72. i Robina Koha u 76. minutu.

Frajburg je 12. na tabeli sa 23 boda a Lajpcig, koji je pretrpio drugi poraz u posljednje tri utakmice, zauzima treće mjesto na tabeli sa 31 bodom.

Majnc je na svom terenu pobijedio Štutgart sa 3:2, a Ajntraht je kao gost bio bolji od Volfsburga sa 3:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније