Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: F.R. [ Beta ]

18. 01. 2018. 18:56 >> 18:22

TRENER KLUBA

Bordo otpustio Gurveneka

Francuski fudbalski klub Bordo otpustio je danas trenera Žoželina Gurveneka posle serije loših rezultata.

Navijači su veličali Gurveneka na kraju prošle sezone kada je klub završio na šestom mjestu Lige jedan, ali su posljednjih sedmica glasno tražili njegovu smjenu.

Bordo je na 13. mjestu u prvenstvu Francuske.

Gurveneka će na klupi zamijeniti Erik Bedue, koji će biti privremeno rješenje i vodiće ekipu u subotu na utakmici sa Nantom u nacionalnom šampionatu.

Loša serija Bordoa počela je 30. septembra porazom od Pari Sen Žermena sa 6:2 i od tada je ekipa pobijedila samo dvije od 15 utakmica.

Takodje, eliminisana je iz francuskog kupa od amaterskog kluba Granvil.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније