Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

15. 01. 2018. 11:45   >>  18:01

"PROSLAVIO SE"

Suspendovan sudija Šapron

Sudija Toni Šapron suspendovan je danas pošto je pokušao da udari fudbalera, koji ga je nehotice sapleo, tokom utakmice francuskog prvenstva.

Fudbalski savez Francuske je saopštio da će Šapron biti saslušan toga je šutnuo odbrambenog igrača Nanta Dijega Karlosa prije nego što mu je dao drugi žuti, odnosno crveni karton.

Incident se dogodio pred kraj utakmice između Nanta i Pari Sen Žermena u nedjelju uveče.

Karlos je trčao iza Šaprona i pokušao je da se uključi u napad svog tima, kada je udario u sudiju i sapleo ga. Arbitar je tada šutnuo igrača u desnu nogu.

Šapron je poslije toga ustao i pokazao Karlosu drugi žuti karton, što je izazvalo žestoke proteste i nevjericu među pristalicama domaćeg tima, a fudbalerima Pari Sen Žermena je dodijelio slobodan udarac.

Toni Šapron je u srijedu trebalo da sudi utakmicu između Anžea i Troe, ali je skinut sa liste.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније