Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 01. 2018. 22:50 >> 22:16

DVA GOLA SUAREZA

Veliki preokret Barse u San Sebastijanu

Fudbaleri Barselone pobijedili su večeras u gostima poslije preokreta Real Sosijedad sa 4:2 u posljednjoj nedjeljnoj utakmici 19. kola španske Primere.

Utakmica na stadionu Anoeta igrana je po jakoj kiši, ali to nije spriječilo igrače da prirede dobro izdanje. Viđeno je čak šest golova i gotovo svi su bili vrlo efektni.

Real Sosijedad je poslije nešto više od pola sata igre imao dva gola prednosti, a strijelci su bili Vilijan Hose u 11. minutu i Huanmi u 34.

Katalonski klub je u 39. minutu preko Paulinja smanjili zaostatak, a potom je Luis Suares u 50. sjajnom parabolom sa ivice šenaesterca donio izjednačenje.

Urugvajac je 11 minuta kasnije preokrenuo rezultat, da bi Lionel Mesi sjajnim šutem iz slobodnog udarca u 85. sa oko 25 metara postavio konačnih 4:2.

Barselona je tako zadržala devet bodova prednosti na liderskom mjestu Primere u odnosu na Atletiko Madrid, dok je Real Sosijedad 15. sa 23.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније