Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 01. 2018. 19:20   >>  18:48

GOLEADA NA "ENFILDU"

Liverpul u spektaklu prekinuo seriju Sitija

Fudbaleri Liverpula pobijedili su danas na svom terenu Mančester siti 4:3, u derbiju 23. kola engleske Premijer lige.

Utakmica na stadionu Enfild donijela je mnogo uzbuđenja i čak sedam golova, a na kraju i prvi poraz Mančester sitija u sezoni u Premijer ligi.

Goleadu je otvorio Aleks Okslejd-Čejmbrlen u devetom minutu kada je nakon kombinacije s Robertom Firminom odlično šutirao s oko 15 metara desno iskosa i savladao Edersona.

Siti je uoči poluvremena, odnosno u 40. minutu uspio da dođe do izjednačenja, a strijelac je bio je Liroj Sane na asistenciju Kajla Vokera.

Ekipa Jirgena Klopa znatno ofanzivnije počela je drugo poluvrijeme, a strijelac drugog gola bio je Firmino u 59, koji je lijepim lob udarcem prebacio Edersona, da bi samo dva minuta kasnije Sadio Mane precizno i jako šutirao sa ivice šesnaesterca za 3:1.

Liverpul je pitanje pobjednika praktično riješio u 68. minutu pogotkom Mohameda Salaha, koji je iskoristio loše ispucavanje Edersona i udarcem sa preko 30 metara na prazan gol doveo svoj tim do tri gola prednosti.

Siti je preko Bernanda Silve u 83. i Ilkaja Gundogana u 91. minutu uspio samo da ublaži poraz.

Mančester siti i pored poraza i dalje ubjedljivo drži prvo mjesto na tabeli Premijer lige sa 62 boda, 15 više od drugoplasiranog Mančester junajteda, koji ima utakmicu manje. Liverpul takođe ima 15 bodova zaostatka i nalazi se na trećem mjestu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније