Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

14. 01. 2018. 16:51 >> 16:17

PREMIJER LIGA

Arsenal pao u Bornmutu

Fudbaleri Bornmuta pobijedili su danas na svom terenu Arsenal sa 2:1, u utakmici 23. kola Premijer lige i osvojili važne bodove u borbi za opstanak.

Arsenal je poveo u 52. minutu golom Ektora Beljerina, u domaći su izjednačili u 70. minutu preko Kaluma Vilsona. Četiri minuta kasnije pobjedu Bornmutu donio je Džordon Ibe.

Bornmut je tako prvi put u istoriji pobijedio Arsenal u Premijer ligi.

Bornmut je u posljednje četiri utakmice bez poraza i poslije šeste pobjede u prvenstvu popeo se sa 17. na 13. mjesto na tabeli sa 24. boda.

U timu Arsenala danas nije bilo Aleksisa Sančesa, zbog spekulacija o njegovom prelasku u jedan od mančesterskih klubova Siti i Junajted.

Ekipa Arsena Vengera je bez pobjede u posljednje tri prvenstvene utakmice i šesta je na tabeli sa 39 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније