Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

13. 01. 2018. 20:44   >>  20:11

PREMIJER LIGA

Lester odolio na "Stamfordu", Totenhem siguran

Čelsi je u Londonu igrao bez golova sa Lesterom, uprkos tome što je protivnik od 68. minuta imao igrača manje zbog isključenja Bendžamina Čilvela, u 23. kolu Premijer lige.

Čelsi sada uz utakmicu više ima 15 bodova manje od vodećeg Mančester sitija, a isti broj sa drugoplasiranim Mančester junajtedom.

Fudbaleri Totehnema pobijedili su Everton u Londonu sa 4:0.

Dvostruki strijelac bio je Hari Kejn u 47. i 59. minutu, a golove su još davali u 26. Heung-Min Son i u 81. Kristijan Eriksen.

Totenhem je peti na tabeli sa 44 boda, koliko uz utakmicu manje ima i četvrtoplasirani Liverpul.

Everton je zabilježio treći vezani poraz i sa 27 bodova zauzima deveto mjesto.

Fudbaleri Votforda i Sautemptona igrali su neriješeno 2:2.

Srpski fudbaler Dušan Tadić bio je asistent kod drugog od dva gola Džejmsa Vord-Prousa. Golove za Votford dali su Andre Grej i Abdulaj Dukur.

Kristal Palas je ostvario drugu vezanu pobjedu, pošto je na svom stadionu rezultatom 1:0 golom Bakarija Sakoa bio bolji od Barnlija.

Vest Hem je kao gost pobijedio Hadersfild sa 4:1, Vest Bromvič je rezultatom 2:0 bio bolji od Brajtona, dok su Njukasl i Svonsi igrali neriješeno 1:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније