Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

13. 01. 2018. 14:59 >> 14:30

"UVIJEK VJERAN KLUBU"

Venger: Sančes ide, ja ne

Menadžer Arsenala Arsen Venger rekao je da je izvjesno da će Aleksis Sančes napustiti klub ili u januaru ili na ljeto.

Sančes ima ugovor do ljeta na Emirejtsu, a za njega su zaintersovani i Mančester Junajted i Mančester Siti.

Uoči nedjeljnog gostovanja Bormutu, Venger je rekao da Čileanac ne želi da da obnovi ugovor i otkrio da 'Tobdžije' žele da zadrže Mesuta Ozila.

"Čini se da Sančez neće obnoviti ugovor. Ono što možemo da uradimo jeste da zadržimo mi zadržimo Vilšira, a ako budemo imali šansu i Ozila. Razgovaram sa njim i još postoji realna šanda da ostane", rekao je Venger koji je dodao da je sada optimističniji nego prošlog leta:

"Ovi momci žele da pobjeđuju, kao i da dobro zarađuju. Oni žele ovu dobitnu kombinaciju, koje veliki klubovi mogu da im daju. Ezil je osvojio trofej sa Arsenalom i on želi da se bori za titulu u Premijer ligi i to je normalno kada si na takvom nivou," zaključio je Venger, prenosi B92.

Arsenalov trener još je jednom naglasio da nema namjeru da napusti Arsenal do 2019. kada mu ističe ugovor.

"Jesam li se ikad povukao? Nikad. Pa zašto bih se promijenio?! Ja sam dosljedan i vjeran svom klubu. Ovdje sam 21 godinu i u svakoj odluci gledam što je najbolje za klub. Ostao još jednu ili deset godina. Vodio Arsenal ili nekog drugog, isto postupam", kazao je Francuz.

Venger (68) je Arsenal preuzeo 1996. i osvojio je tri titule prvaka Engleske i sedam puta FA kup. Ove sezone ostao je u bri za trofej u Liga kupu (u prvoj utakmici polufinala protiv Čelsija bilo je 0:0), dok ga u šesnaestini finala Lige Evrope eeka švedski Estersund.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније