Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

13. 01. 2018. 09:45   >>  09:14

ZARADA I BONUSI

Mesiju 400 miliona za četiri godine?

Argentinac Lionel Mesi mogao bi da zaradi za četiri godine više od 400 miliona eura, ako se tačnim ispostave informacije koje prenose španski mediji.

Jedno ostrvo, pola države ili fudbalski klub, toliko bi mogao da zaradi nevjerovatni Argentinac do 2021. Mesi trenutno ima oko 50 miliona po godini, duplo od onoga što zarađuje Kristijano Ronaldo, piše Marka, a prenosi B92.

Od sto miliona eura, 71 milion je plata, 63,5 su prava od fotografija i još 70 bonusa za lojalnost ukoliko ostane do kraja ugovora u Barseloni.

Kada se plata pomnoži sa četiri i tome se dodaju bonus i prava od fotografija, Argentinac bi za četiri godine mogao da tačno inkasira oko 417.5 miliona eura. Prostor za povećanje tu ne prestaje.

Ako Barselona osvoji Ligu šampiona to je još 12 miliona, a ako Mesi odigra bar tri petine utakmica, dobija nešto manje od dva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније