Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

12. 07. 2013. 09:47   >>  09:48

ZA SLJEDEĆE LJETO

Ronaldo i Monako ugovarali saradnju

Iako je neko vrijeme vladalo zatišje na temu odlaska Kristijana Ronalda iz Madrida, Monako bi mogao da pokvari planove predsjedniku Florentinu Perezu, koji svako malo očajnički istakne kako Portugalac ostaje kod njih do kraja karijere.

Naime, španski mediji pišu kako klub iz Kneževine sprema nevjerovatnu ponudu za POrtugalca - 21 milion eura po sezoni!

Bilo bi to 1,7 miliona eura mjesečno, 400 hiljada eura nedjeljno, tj. imao bi dnevnicu od 57 hiljada eura. Trenutno, godišnja Ronaldova plata u Realu iznosi 13 miliona eura.

Takođe, o pregovorima Monaka sa napadačom Reala pišu i mediji u Francuskoj. Navodno, razgovora je bilo u Kneževini, gdje se Ronaldo nalazi na odmoru. Prema pisanju Francuza, na sastanku je prisustvovao i fudbalerov agent Žorge Mendeš, a tema je bila prelazak Ronalda u Monako sljedećeg ljeta.

Njemu ugvor sa Realom ističe 2015., a ako uđe u posljednju godinu ugovora, što je moguće jer igrač konstantno odlaže produžetak saradnje, Madriđani će morati da "smekšaju" i dozvole transfer. Prodaju Ronalda olakšao bi i dolazak Gereta Bejla, koji je već duže vrijeme prva želja "kraljevskog" kluba, i koji ako ne dođe ovog prelaznog roka, za godinu dana vjeovatno će obući dres kluba sa "Santjaga Bernabeua".

Ronaldo nije komentarisao ove navode, ali treba imati u vidu da bogati vlasnik Monaka Dmitrij Ribolovljev ima novca na bacanje i da je u Kneževini porez manji nego u EU, što je njihova velika prednost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније