Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

07. 01. 2018. 18:48 >> 20:16

POBIJEDILA LEVANTE

Barsa i dalje neporažena

Fudbaleri Barselone pobijedili su danas na svom terenu Levante sa 3:0, u utakmici 18. kola španskog prvenstva i učvrstili se na prvom mjestu na tabeli.

Barselona je povela u 12. minutu golom Lionela Mesija, a prednost je udvostručio Luis Suares u 38. minutu. Konačan rezultat postavio je Paulinjo u trećem minutu nadoknade vremena, na dodavanje Mesija.

Mesi je tako postigao 365 prvenstvenih golova u 400 utakmica u Primeri.

Suares je sa 132 gola postao sedmi najbolji strijelac Barselone.

Ekipa Ernestea Valverdea je jedina neporažena u Primeri i poslije 15 prvenstvene pobjede zauzima prvo mjesto na tabeli sa 48 bodova, devet više od drugoplasiranog Atletiko Madrida.

Levante je pretrpio šesti poraz u prvenstvu, 16. je na tabeli sa 18 bodova i nalazi se na tri boda od zone ispadanja.

Fudbaleri Atletik Bilbaa pobijedili su na svom terenu Alaves sa 2:0.

Domaći su poveli u osmom minutu golom Havijera Ečeite u osmom minutu, a pobjedu je obezbijedio Aric Aduric u 64. minutu iz jedanaesterca.

Atletik je sa po šest pobjeda, remija i poraza osmi na tabeli sa 24 boda, dok Alaves, koji je pretrpio 13. poraz u prvenstvu, zauzima 18. mjesto na tabeli sa 15 bodova i nalazi se u zoni ispadanja.

Viljareal i Deportivo odigrali su neriješeno 1:1.

Viljareal je poveo u 30. minutu golom Enesa Unala, a izjednačio je Florin Andone u 84. minutu.

U posljednje tri utakmice Viljareal nema poraz i šesti je na tabeli sa 28 bodova. Deportivo je osvojio četiri boda u posljednjih pet utakmica, zauzima 17. mjesto na tabeli sa 16 bodova i nalazi se na bod od zone ispadanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније