Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 07. 2013. 19:23 >> 19:29
5

LE(KVALIFIKACIJE)

Knežević odveo Mladost dalje

Mladost je još jednom sjajnom partijom pobijedila Videoton 1:0, nadoknadila poraz iz provg meča od 2:1 i prošla u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Podgoričani su hrabru igru i to sa deset igrača u finišu naplatili golom Ivana Kneževića iz penala u 90. minutu.

Mladost je bila bolja u prvom poluvremenu. Išihara je pogodio stativu u 18. minutu, Tomić je iz izgledne pozicije pucao preko gola, a mogao je i da asistira. Nakon duela Savićevića i Vinicijusa, Podgoričani su tražili penal, ali je sudijska pištaljka ostala nijema. Videoton je to mogao da kazni  u 35. minutu kada je Nikolić šutirao iz voleja sa šest, sedam metara, ali preko gola.

Posljednje uzbuđenje u prvih 45. minuta viđeno je dva minuta prije kraja, kada je Kaljević bio zamalo kratak, nakon fantastičnog centaršuta Išihare.

U drugom dijelu igra se odvijala na sredini terena, a rasplet je počeo u 80. minutu. Božo Marković je tada dobio drugi žuti, odnosno crveni karton i činilo se da je Mladost daleko od prolaska dalje. Međutim, momci Nikole Rakojevića su nastavili da igraju kao da se ništa nije dogodilo. Kneževićev šut sa pet metara glavom otišao je tik pored lijeve stative gola Videotona, ali je nagrada za požrtvovanost i hrabrost stigla u 90. minutu.

Seratlić je šutirao sa 10-ak metara, lopta je pogodila Solnokija u ruku, za čist penal. Knežević je preuzeo odgovornost, poslao golmana Tujevela u jednu, a loptu u drugu stranu za veliko slavlje.

Mladost se u posljednjih dva, tri minuta odbranila bez problema i sačuvala veliku pobjedu.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније