Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

02. 01. 2018. 19:16 >> 18:43

BUFON OTKRIO

Savjetovao sam Donarumu da pređe u Juventus

Đanluiđi Bufon, golman Juventusa, izjavio je kako je golmanu Milana Đanluiđiju Donarumi savjetovao da karijeru nastavi upravo u Juventusu.

Vjeruje kako je mladi golman Milana pravi izbor za njegovog nasljednika.

"Rekao sam mu da dođe u Juventus, sigurno neće pogriješiti. Ne mogu mu ja davati savjete, ne znam kakav ima odnos s Milanom, ali sada je sve na njemu, neka sam odluči o svojoj budućnosti", kazao je Bufon koji u Juventusu brani od 2001. godine, a prije toga je branio još i za Parmu.

Donnaruma važi za jednog od najtalentovanijih mladih golmana u Italiji.

Bufon će se vjerovatno na kraju ove sezone oprostiti od profesionalnog fudbala.

"Niko ne želi da završim karijeru, ali ja ću to učiniti kada ja to budem želio. Fudbal je dio mene već 20 godina. Juventus je promijenio moj život, poseban je to klub", rekao je Bufon za italijanske medije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније