Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

30. 12. 2017. 18:17 >> 17:46

PREMIJER LIGA

"Petarda" Čelsija, Salah nosi Liverpul

Fudbaleri Čelsija pobijedili su danas na svom terenu Stouk sa 5:0, dok je Liverpul na stadionu Enfild poslije preokreta sa 2:1 trijumfovao protiv Lestera u utakmicama 21. kola engleske Premijer lige.

Čelsi je na stadion Stamford Bridž u potpunosti naigrao Stouk, iako u postavi "plavaca" nije bilo Edena Azara i Seska Fabregasa.

Londonski tim poveo je golom Antonija Ridigera u trećem minutu, da bi već u devetom Danijel Drinkvoter povisio na 2:0. Čelsi je već u 23. vodio s 3:0, a strijelac je na asistenciju Vilijana bio Pedro.

Iako nije bilo dileme o pitanju pobjednika, "plavci" su golovima Vilijana 73. i Davida Zapakoste u 89. ovjerili trijumf i tako makar na kratko prestigli Mančester junajted na drugom mjestu Premijer lige sa 45 bodova, dva više od "crvenih đavola".

Liverpul je poslije 45 minuta igre pred svojim navijačima imao gol zaostatka za Lesterom, ali je Mohamed Salah s dva gola donio preokret i potvrdio da je u odličnoj formi.

Lester je poveo golom Džejmija Vardija u trećem minutu, da bi Salah svojim prvim golom u 52. donio izjednačenje, da bi pobjedu "crvenih" ovjerio u 76.

Liverpul je četvrti sa 41 bodom, dok je Lester osmi sa 27.

Bornmut je na svom terenu sa 2:1 pobijedio Everton, a golove je postigao Rajan Frejzer u 33. i 89. minutu, dok je strijelac jedinog pogotka za "karamele" bio Idrisa Gaj u 57.

Svonsi je na gostovanju protiv Votfroda do pobjede došao preokretom u posljednjih pet minuta utakmice. Votford je vodio od 11. minuta golom Andrea Karilja, da bi gosti preokrenuli pogocima Džordana Ajua u 86. i Lusijana Narsinga u 90.

U duelu Hadersfila i Banrlija, kao i Njukasla i Brajtona nije bilo golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније