Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

24. 12. 2017. 17:32 >> 17:01

TREBA MU ODMOR

Bilić za sada ne razmišlja o povratku u fudbal

Hrvatski trener Slaven Bilić rekao je da za sada ne namjerava da se vrati fudbalu pošto mu je potreban odmor, prenijeli su danas britanski mediji.

Vest Hem je prošlog mjeseca, posle skoro dvije i po godine, otpustio Bilića zbog loših rezultata. Britanski mediji naveli su da je nekoliko klubova zainteresovano za Bilića, među kojima i Midlsbro, koji je sinoć otpustio trenera Garija Monka. Navodno je za Bilića zainteresovan i Fudbalski savez Škotske.

Upitan da li je zainteresovan za ponude koje trenutno ima, Bilić je rekao: "Znam moju poziciju na trenerskoj mapi".

"Mogu malo da sačekam, da se malo odmorim, ali svjestan sam da nijesam u kategoriji najvećih trenera koji mogu da ugase telefon i da čekaju godinu dana, a zatim ponovo da ga uključe i da kažu da su spremni, da su se vratili", rekao je Bilić.

"Ako iskrsne nešto dobro, najmanje što mogu da uradim jeste da razmotrim predlog, pošto mi već nedostaje posao, u venama mi je. Ali, takođe mi je potreban odmor", dodao je bivši hrvatski selektor.

Bilić je rekao da si ga zvali brojni klubovi i naveo da bi volio posao u Engleskoj, ali da će o novom poslu odlučiti na osnovu projekta koji mu budu predstavili čelnici zainteresovanog kluba. Takođe je rekao da nije zainteresovan za posao u nekoj reprezentaciji.

"Dugo godina sam radio u mladoj selekciji Hrvatske. Baš sam uživao, bio sam selektor moje zemlje i od toga nema veće časti. Naravno, tu ima i mnogo odgovornosti i pritiska, ali sve to mi je mnogo pomoglo. Tada sam bio zaista mlad. Nikad ne reci nikad, ali uživam u svakodnevnom poslu, kao trener u klubu", rekao je Bilić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније