Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

22. 12. 2017. 22:27 >> 21:55

ZVANIČNO

Šuker ostaje na čelu HNS-a

Dosadašnji predsjednik Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS) Davor Šuker i naredne četiri godine biće na toj funkciji pošto je danas dobio novi mandat.

Šuker je na Izbornoj skupštini HNS-a u Zagrebu pobijedio sa 48 glasova "za", Dario Šimić je bio protiv, dok su trojica bila uzdržana.

Predstavnici Hajduka i Splitsko-dalmatinskog fudbalskog saveza su napustili sjednicu prije glasanja, piše agencija Hina.

Šuker je HNS preuzeo jula 2012. godine kada je naslijedio Vlatka Markovića koji je 13 godina vodio taj savez.

U aprilu 2014. Skupština HNS-a jednoglasno mu je izglasala povjerenje za predsjednika HNS-a u razdoblju od 2014. do 2018. godine.

"Izborili smo Svjetsko prvenstvo, unaprijeđen je sistem takmičenja, sve su bolji odnosi sa domaćim institucijama, a na visokom nivou su odnosi s međunarodnim institucijama", rekao je Šuker u svom uvodnom govoru.

Jedan od gostiju HNS-a na Skupštini bio je potpredsjednik Uefa i predsjednik Fudbalskog saveza Njemačke Rajnhard Grindel koji je naveo da njegov dolazak u Zagreb dokazuje Uefino jedinstvo.

"Mi ne dijelimo saveze na velike i male, ili na one s istoka ili zapada. U Uefi ne postoje različite grupe koje se međusobno svađaju, već svi mi sarađujemo", rekao je Grindel.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније