Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

21. 12. 2017. 20:22 >> 19:50

INCIDENTI NA "OLD TRAFORDU"

Bez kazne za Junajted i Siti

Fudbalski savez Engleske (FA) odlučio je danas da ne pokreće postupak protiv Mančester junajteda i Mančester sitija zbog incidenata koji su se dogodili nakon derbija na Old Trafordu.

Nakon što su pregledani svi dokazi iz oba kluba, FA je odlučio da neće "pokretati nikakav formalan postupak".

Incident se dogodio ispred svlačionice Sitija nakon što je taj tim pobijedio Junajted sa 2:1 u utakmici odigranoj 10. decembra.

Po navodima britanskih medija, sukob je počeo zbog previše glasnog radovanja u svlačionici Sitija, a započeo ga je trener Junajteda Žoze Murinjo koji se verbalno sukobio sa golmanom gostujuće ekipe Edersonom Moraešom.

U tom incidentu lakše je povrijeđen pomoćni trener Sitija Mikel Arteta.

FA je, takođe, naveo da trener Junajteda Žoze Murinjo neće biti kažnjen zbog komentara u medijima pred derbi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније