Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

10. 07. 2013. 18:55 >> 18:58
1

NAPADAČKI FUDBAL

Pelegrini: Titula je glavni cilj

Novi menadžer Mančester Sitija Manuel Pelegrini obećao je da će tim pod njegovim rukovodstvom igrati napadački. On je na prvoj konferenciji za novinare, otkako je preuzeo Siti, naglasio da mu je cilj osvajanje što većeg broja trofeja.

"Najvažnija stvar za klub je pobijediti Mančester Junajted. Pošto sam ovdje, budite sigurni da ćemo taj cilj ostvariti", rekao je Pelegrini koji je preuzeo Siti prošlog mjeseca uz trogodišnjji ugovor.

Pelegrini je sa Viljarealom dva puta igrao protiv Junajteda u Ligi šampiona i oba puta je prošao među 16.

"Imam iskustva u igrama protiv Junajteda", rekao je doskorašnji trener Malage, koja je u ovogodišnjoj Ligi šampiona igrala u četvrtfinalu.

Pelegrini je obećao da će napadački fudbal biti filozofija Sitija.

"Navijači Sitija vidjeće drugu ekipu u odnosu na onu koja je igrala prethodnih godina", rekao je Pelegrini.

On je dodao da je siguran da će ekipa igrati atraktivan fudbal, kao i da vjeruje da će “građani“ konačno napraviti korak više u Ligi šampiona.

“Trudićemo se da uvijek budemo na protivničkoj polovini terena. Vrlo je važno da u Ligi šampiona igramo bolje nego do sada, nedopustivo je da Siti dve godine ispada u prvoj fazi.", rekao je Pelegrini.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније