Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

18. 12. 2017. 16:55   >>  16:23

TRKA ZA TITULU

Suares: El klasiko ništa ne rješava

Fudbaler Barselone Luis Suares rekao je danas da predstojeći meč protiv Real Madrida neće biti odlučujući u trci za titulu u Primeri.

"Pobjeda na 'Bernabeu' bi bila veliki podstrek za nas, ali ta utakmica neće biti odlučujuća", rekao je Suares za španske medije.

Fudbaleri Barselone u subotu gostuju Real Madridu u utakmici 17. kola španske Primere.

Klub sa Nou Kapma "el klasiko" dočekuje na prvom mjestu na tabeli sa 42 boda, dok je Real četvrti sa 11 bodova manje, ali i uz meč manje.

Suares je naveo da trku za titulu ne vode samo Barselona i Real.

"U ovoj sezoni je više konkurenata za titulu. Valensija i Atletiko Madrid dobro guraju, tako da će trka za titulu biti uzbudljiva", rekao je Urugvajac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније