Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

14. 12. 2017. 15:23   >>  14:52

MURINJO U SVOM STILU

Da je šampionat odlučen bio bih na odmoru

Trener Mančester junajteda, Žoze Murinjo, smatra da njegov tim može osvojiti titulu u nacionalnom šampinatu, iako zaostaje jedanaest bodova za gradskim rivalom Mančester sitijem.

Fudbaleri Junajteda teškom mukom sinoć su savladali Bornmut, rezultatom 1:0, u 17. kolu Premijer lige, dok je ekipa Pepa Gvardiole oborila je rekord Premijeršipa zabilježivši petnaestu uzastopnu pobjedu na gostovanju Svonsiju.

"Trka za titulu još nije gotova. Prvak će se odlučivati u maju. Da je trka gotova bio bih sada na godišnjem odmoru u Brazilu ili Los Angelesu", rekao je nakon utakmice Murinjo.

Napadač "đavola" Romelu Lukaku sinoć je prekinuo golgeterski post, postigavši prvi gol u pet utakmica.

"Zadovoljan sam osvojenim poenima, bila je to teška utakmica. Imali su dan odmora više od nas, bili su svježiji, fizički i mentalno, nakon što smo imali derbi sa Sitijem", kazao je Murinjo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније