Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

12. 12. 2017. 18:21 >> 17:49

DUEL SA "ČEKIĆARIMA"

Arsenal bez Mustafija, nastup Remzija upitan

Fudbaler Arsenala Škordan Mustafi propustiće sjutrašnji meč protiv Vest Hema zbog povrede butine, dok je pod znakom pitanja nastup Arona Remzija, rekao je danas trener tog premijerligaša Arsen Venger.

"Mustafi neće igrati, možda će biti spreman za Njukasl u subotu. Protiv Sautemptona smo izgubili Remzija... Svi ostali bi trebalo da budu spremni", rekao je Venger za britanske medije.

Arsenal je peti na tabeli Premijer lige i sjutra će na gostovanju Vest Hemu pokušati da upiše treću uzastopnu pobjedu protiv tog kluba.

Venger je danas govorio i o napadaču Olivijeu Žiruu za kojeg mediji navode da je nezadovoljan i da bi mogao da napusti klub. Trener Arsenala je istakao da je Žiru važan za klub i da će početi meč protiv Vest Hema.

"On je veoma važan igrač za nas i jako ga poštujem. Pogledajte samo koliko je utakmica odigrao za reprezentaciju Francuske od kada je došao ovdje. On nije traćio vrijeme i mogu da razumem njegovu frustraciju", rekao je Venger.

"Odigrao je dosta utakmica, mnogo više nego što mnogi govore. Odigrao je više od Aleksandera Lakazeta, na primjer. Kada u velikom klubu ima mnogo napadača, ne možete ništa da garantujete. Lično, želim da ostane u klubu do kraja sezone, a onda ćemo vidjeti", dodao je Venger.

Utakmica 17. kola Premijer lige između Vest Hema i Arsenala igra se sjutra od 21.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније