Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

10. 12. 2017. 22:50 >> 22:18

PRIMERA

Suarez i Mesi srušili Viljareal

Fudbaleri Barselone pobijedili su večeras u gostima Viljareal sa 2:0 u posljednjoj nedjeljnoj utakmici 15. kola španske Primere.

Barselona se na gostovanju namučila protiv Viljareala koji je pružio veliki otpor, ali je na kraju ipak uspjela da dođe do pobjede i tako zadrži pet bodova prednosti u odnosu na Valensiju.

Viljareal je meč završio s desetoricom igrača, pošto je Raba u 60. minutu dobio direktan crveni karton. Barsa je brojčanu prednost na terenu iskoristila u 72. minutu. Gol je postigao Luis Suarez za vođstvo svog tima.

Samo 11 minuta kasnije konačan rezultat postavio je Lionel Mesi poslije dobre lopte Serhija Busketsa.

Barselona je prva sa 39 bodova, dok je Viljareal nakon trećeg uzastopnog poraza u prvenstvu šesti sa 21.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније