Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V. [ Anadolija ]

07. 12. 2017. 10:08   >>  09:41

FIGO O MUNDIJALU

Portugal i Španija prvi favoriti

Portugal i Španija favoriti su za osvajanje titule prvaka svijeta na šampionatu naredne godine u Rusiji, istakao je Luis Figo, nekada slavni portugalski fudbaler, danas savjetnik u Evropskoj fudbalskoj asocijaciji (UEFA).

 

”Portugal i Španija su favoriti, mada to ne mora da znači da će biti prvaci svijeta, jer postoje reprezentacije koje mogu napraviti iznenađenje”, istakao je Figo, prenosi Anadolu Agency (AA).

Portugal i Španija na Mundijalu u Rusiji igrat će i međusobni duel u grupi ”B”, u kojoj će za protivnike imati i Maroko, te Iran.

”I Portugal i Španija ne bi trebali imati većih problema u grupi. Vodiće borbu za prvo mjesto, a onda u eliminacionoj fazi slijedi teži posao i svaka greška može značiti i oproštaj od takmičenja”, kazao je Figo.

Svjetsko fudbalsko prvenstvo u Rusiji igrat će se od 14. juna do 15. jula naredne godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније