Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Anadolija ]

04. 12. 2017. 22:41 >> 22:10

MURINJO SAOPŠTIO

Ibra ne igra protiv CSKA

Žoze Murinjo, trener Mančester Junajteda, izjavio je da Zlatan Ibrahimović neće biti u sastavu u meču protiv CSKA iz Moskve koji se igra u utorak na Old Trafordu.

Murinjo je novinarima potvrdio da Ibrahimović ipak nije pozvan za utakmicu 6. kola grupne faze Lige prvaka.

"Zlatan mora naporno da radi na muskulaturi koja podržava koljeno koje je bilo problematično. Kada dođe vrijeme za naporan rad, dolazi i veći umor. On je u tom ciklusu rada, u teretani je i na terenu. Ne konkuriše za sastav protiv CSKA, ali vjerujem da će se vratiti nakon te utakmice", rekao je Murinjo.

Nakon što je operisan zbog povrede zadobijene u aprilu, vjerovalo se da se Ibrahimović neće vratiti na teren do nove godine, ali švedski napadač je zaigrao u meču protiv Njukasla 18. novembra.

Mančester Junajted će ugostiti CSKA iz Moskve na Old Trafordu u utorak u 6. kolu grupne faze Lige šampiona.

Mančester je trenutno prvi u grupi "A" s 12 bodova, ali još uvijek nije matematički osigurao plasman u osminu finala Lige prvaka. Na drugoj poziciji je Bazel s devet bodova, koliko ima i trećeplasirani CSKA, dok je Benfika posljednja bez bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније