Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta, rtcg.me ]

01. 12. 2017. 19:11 >> 18:38
29

HRVATI VJERUJU U PROLAZ

Krstajić: Utakmica sa Kostarikom najbitnija

Vršilac dužnosti selektora fudbaske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da će nacionalni tim imati svoje ambicije u Rusiji, kao i svaka druga reprezentacija.

"U završnici najvećeg planetarnog takmičenja nema loših reprezentacija, a sve selekcije koje su ostvarile plasman doći će u Rusiju da izraženim ambicijama. Tako i Srbija", rekao je Krstajić.

Po njegovim riječima, učešće na Svjetskom prvenstvu je "privilegija" za srpski fudbal.

"Za srpski fudbal je prvo velika privilegija da se nalazi u ovako odabranom društvu, među 32 najbolje selekcije svijeta", naveo je Krstajić.

On je istakao da je zadovoljan grupom.

"Brazil je uvijek favorit, ne samo u grupi nego i za osvajanje titule prvaka svijeta, a respekt zaslužuju i Kostarika i Švajcarska. Na ovakvim turnirima prva utakmica je od velike važnosti, tako i mi gledamo na duel sa Kostarikom. Želimo prvo da se dobro pripremimo, da imamo atmosferu u i oko reprezentacije koja će nam pomoći da ostvarimo svoje želje. I ne treba nam sada euforija, spustimo loptu na zemlju i uradimo sve što je potrebno kako bi spremno otišli u Rusiju i na pravi način ušli u meč sa Kostarikom", rekao je Krstajić.

Selektor fudbalera Brazila Tite rekao je danas da očekuje veliki otpor na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

"Moramo da rastemo i evoluiramo. Naravno, potrebno je i da se prilagodimo svakom protivniku sa kojim ćemo se suočiti. Proučićemo ih, velika je konkurencija. Sama činjenica da jedna Holandija neće igrati na Svjetskom prvenstvu govori koliko će to biti ozbiljno takmičenje. Italija je tri puta osvajala trofej, a neće biti u Rusiji. Čile takođe nije tu. Stepen teškoće je veoma visok ", rekao je Tite poslije žrijeba u Moskvi.

Hrvati će na megdan Argentini, Islandu i Nigeriji...

"Teška grupa, neugodna. Biće velika borba. Vjerujem da imamo kvalitet da prođemo dalje. Drago mi je što igramo protiv mojih prijatelja Lea Mesija i Maskerana. Respekt prema Argentini i Mesiju je velik, a želja je još veća", kazao je Ivan Rakitić za 24sata.hr.

Selektor "kockastih" Zlatko Dalić vjeruje da će njegov tim proći grupu.

"Moglo je biti bolje, a može biti i gore. Mislim da možemo ostvariti svoj cilj i proći grupu, ali biće jako teško. Nadam se da ćemo dobro otvoriti prvenstvo. Moramo biti jako oprezni, Imaćemo dovoljno vremena da se spremimo. Nama je bitno da osvojimo 4-5 bodova da prođemo grupu, nije bitno protiv koga. Želio sam da izbjegnem par najjačih ekipa, ali eto, dobili smo Mesija. Naravno da su oni favoriti, ali nećemo se predati". kazao je selektor Zlatko Dalić.

Пратите нас на

Коментари29

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније