Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

28. 11. 2017. 22:56   >>  22:25

FIFA SAOPŠTILA

"Nema dopinga u ruskom fudbalu"

Svjetska fudbalska federacija (FIFA) stala je u odbranu Rusije, uz ocjenu da u toj zemlji nema znakova široko rasprostranjene upotrebe dopinga.

"Ne možemo da govorimo o rasprostranjenom dopingu u ruskom fudbalu na osnovu informacija koje imamo", rekla je generalni sekretar FIFA Fatma Samura tri dana pred žrijeb za Svjetsko prvenstvo koje će se održati u Rusiji.

Rusiji su u posljednje vrijeme oduzete na desetine olimpijskih medalja zbog prikrivanja dopinga, uključujući sakrivanje uzoraka.

U izvještajima Svjetske antidoping agencije (WADA) od prošle godine fudbal je među sportovima u kojima se prikrivao doping.

Svi uzorci uzeti tokom Mundijala u Rusiji biće istog dana prebačeni u laboratoriju u Lozani, navela je Samura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније