Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija; B.V.

28. 11. 2017. 12:14   >>  11:45

MESI SMATRA

Bolji smo u odbrani bez Nejmara

Jedan od najboljih igrača svijeta Argentinac Lionel Mesi izjavio je da je Barselona postala znatno bolji tim u odbrani nakon što je iz ekipe otišao brazilski napadač Nejmar.

 

Nakon što je prošlog vikenda produžio ugovor s Barselonom, Mesi je u intervjuu za njemački list “Kicker“ istakao da je tim sa “Nou Kampa“ znatno promijenio taktiku i sistem igre jer je na klupu došao novi trener Ernesto Valverde, a Nejmar otišao u francuski PSŽ.

“Morali smo promijeniti sistem igre nakon Nejmarovog odlaska. Možda smo u napadu izgubili na snazi, ali u odbrani smo postali znatno bolje organizirani. Igrači u veznom redu sada dosta mirnije igraju i kreiramo uravnoteženu igru“, kazao je Mesi.

Podsjetivši da je Barselona jedan od tri tima koji ove sezone ne znaju za poraz u nacionalnom prvenstvu i u Ligi šampiona, Mesi je kazao da su preostala dva tima s takvim uspjehom Mančester Siti i PSŽ. Dodao je da su upravo to najveći rivali Barselone ove sezone.

Mesi je komentarisao i igru Real Madrida i Bajerna koji su nešto neuspješniji u odnosu na prethodne sezone te je kazao da je sezona još uvijek na početku i da se iskusni timovi poput Reala i Bajerna ne smiju tako rano otpisivati.

“Mislim da će oni upravo u nastavku sezone pokazati koliko su jaki klubovi“, zaključio je Mesi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније