Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta; B.V.

27. 11. 2017. 11:15   >>  12:06

SMJENE U SERIJI A

Milan i Sasuolo ostali bez trenera

Fudbalski klub Milan saopštio je danas da Vićenco Montela nije više trener tog kluba i da će ga na klupi zamijeniti Đenaro Gatuzo.

 

Montela, koji je klub sa San Sira preuzeo tokom ljeta 2016, maja ove godine je produžio ugovor do 2019. godine, ali je loš početak sezone taj ugovor ipak skratio.

Po navodima italijanskih medija, otkaz Monteli "se spremao" prije mjesec dana, a već tada se govorilo da će ga zemijeniti proslavljeni fudbaler Milana, Gatuzo.

Gatuzo, koji je za Milan igrao od 1999. do 2013, do sada je sa klupe vodio Palermo, OFI sa Krita i Pizu, a ove godine se vratio u Milan kao trener mladog tima, Primavere.

Milan je trenutno na sedmom mjestu na tabeli Serije A sa 20 bodova, odnosno ima 18 bodova manje od prvoplasiranog Napolija.

Buki ostao bez posla

I Fudbalski klub Sasuolo saopštio je danas da Kristijan Buki nije više trener tog kluba.

U kratkom saopštenju Sasuola se navodi da je Buki smijenjen i da mu klub zahvaljuje na profesionalizmu i strasti koju je pokazao u prethodnih nekoliko mjeseci.

Italijanski klub nije naveo ko će Bukija zameniti na klupi, ali mediji navode da će to biti nekadašnji terner Palerma Đuzepe Jaćini.

Kristijan Buki je krajem juna imenovan za trenera Sasuola kada je zamenio Euzebija di Frančeska koji je preuzeo Romu.

Sasuolo je trenutno na 16. mjestu na tabeli Serije A sa samo 11 osvojenih bodova iz 14 utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније