Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

27. 11. 2017. 09:35   >>  09:10

KANTONA SMATRA

Junajtedu treba Pastore

Legendarni francuski fudbaler Erik Kantona prije nekoliko dana svojom izjavom je "bocnuo" PSŽ rekavši da ovaj klub ima samo dvojicu dobrih igrača.

 

Kantona vjeruje da PSŽ ne može ove godine igrati ozbiljniju ulogu u Ligi šampiona iako su ljetos doveli nekoliko velikih zvijezda.

No, za nekadašnjeg igrača Mančester Junajteda Havier Pastore i Hatem Ben Arfa su najbolji igrači koje PSŽ ima, ali gotovo da ih nema na terenu.

Legendarni Kantona je priznao da bi volio vidjeti Pastorea u dresu Mančester Junajteda, te da "crveni đavoli" trebaju pokušati da ga dovedu u januaru.

Iako su mnogi mislili da se Kantona šali, on je to ponovo potvrdio.

"Pastore je nevjerovatan igrač. Ne znam zašto vam je čudno kada sam rekao da želim da dođe u Junajted. On nema mjesta u PSŽ-u, a najbolji je njihov igrač u veznom redu. Junajted to treba iskorisiti u januaru i dovesti ga na Old Traford", rekao je Kantona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније