Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 11. 2017. 21:00 >> 21:01

NULA U BORISOVU

Zvezda sa Kelnom za proljeće

Fudbaleri Crvene zvezde nijesu uspjeli večeras da izbore plasman u šesnaestinu finala Lige Evropa, pošto su u petom kolu Grupe H u Borisovu igrali neriješeno bez golova s Bateom.

U istoj grupi, Keln je pobijedio Arsenal na svom terenu sa 1:0 i vratio se u trku za plasman u šesnaestinu finala.

Crveno-bijeli će protiv Kelna u posljednjem, šestom kolu na stadionu "Rajko Mitić" imati priliku da izbore plasman u narednu fazu, a za to će im biti potrebna pobjeda ili čak remi, ali samo u slučaju da Bate bude poražen u Londonu od Arsenala.

Arsenal je već izborio plasman u šesnaestinu finala i prvi je u Grupi H, dok je Zvezda na drugom mjestu i ima šest bodova, Bate je posljednji, četvrti sa pet.

Crveno-bijeli su u Borisovu bili bolji rival gotovo tokom cijelog meča. Bate je uglavnom bio koncentrisan na kontranapade, ali nijednog trenutka nije ozbiljnije ugrozio gol Milana Borjana.

Zvezda je prvu dobru priliku imala u 50. minutu kada je Milan Rodić šutirao sa ivice šesnaesterca, ali je pogodio prečku.

Bitka se uglavnom vodila na sredini terena, a crveno-bijeli novu dobru priliku imali su u 88. minutu. Nenad Krstičić odlično je centrirao sa lijevog boka i pronašao Ričmonda Boaćija, ali je njegov pokušaj glavom odbranio golman Sčebericki.

Ekipa Vladana Milojevića najbolju priliku imala je u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena, ali je šut Nenada Krstičića sa oko 11 metara s gol linije "skinuo" Jurica Buljat.

Dalje su prošli Viljareal, Lokomotiva iz Moskve, Salcburg, Ostersund, Nica i Real Sosijedad i tako se priključili Dinamo Kijevu, FCSB (nekadašnjoj Steaui), Arsenalu, Laciju i Zenitu, koji su ranije obezbijedili plasman u šesanestinu finala.

Rezultati:

Grupa F

Lokomotiva Moskva - Kopenhagen 2:1

Šerif - Zlin (21 h)

Grupa G

Plzenj - FCSB 2:0

Lugano - Hapoel Ber Ševa 1:0

Tabela: FCSB 10, Plzenj 9, Lugano 6, Hapoel Ber Ševa 4.

Grupa H

BATE - Crvena zvezda 0:0

Keln - Arsenal 1:0

Tabela: Arsenal 10, Crvena zvezda, Keln 6, BATE 5.

Grupa I

Salcburg - Gimaraeš 3:0

Konjaspor - Marsej 1:1

Tabela: Salcburg 11, Marsej 7, Konijaspor 5, Gimaraeš 4.

Grupa J

Atletik Bilbao - Herta 2:2

Ostersund - Zorja 2:0

Tabela: Ostersund 10, Atletik Bilbao 8, Zorja 6, Herta 4.

Grupa K

Lacio - Vitese 1:1

Nica - Zulte Varegem 2:1

Tabela: Lacio 13, Nica 9, Zulte-Varegem 4, Vitese 2.

Grupa L

Rozenborg - Sosijedad 0:1

Zenit - Vardar 2:1

Tabela: Zenit 13, Real Sosijedad 12, Rozenborg 4, Vitese 2.

Grupa A

Astana - Viljareal 2:3

Kabananga 22, Tvumasi 88. - Raba 39, Bakambu 65, 83.

Makabi Tel Aviv - Sparta (21.05)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније