Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 11. 2017. 19:45 >> 19:12

SLAVIO U KAZAHSTANU

Viljareal u šesnaestini finala

Fudbaleri Viljareala plasirali su se u šesnaestinu finala Lige Evropa, pošto su večeras na gostovanju pobijedili Astanu sa 3:2 u petom kolu Grupe A.

Viljareal je prvi na tabeli Grupe A sa 11 bodova, Astana je druga sa sedam, dok je Slavija iz Praga treća sa pet iz četiri utakmice, dok je Makabi Tel Aviv posljednji, četvrti s jednim bodom.

Astana je pred svojim navijačima povela golom Žuniora Kabanange u 22. minutu, da bi 39. izjednačenje Viljarealu donio Raba. Neriješenim rezultatom otišlo se na poluvrijeme, da bi gosti iz Španije u drugom dijelu nadigrali Kazahstance.

Preokret Viljarealu donio je Sedrik Bakambu u 65. minutu, a isti igrač je u 83. riješio pitanje pobjednika.

Astana je prekao Patrika Tvumasija u 88. minutu samo ublažila poraz.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније