Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

22. 11. 2017. 23:30   >>  22:58

SEVILJA SAOPŠTILA

Fudbaleri prije meča znali o stanju trenera

Fudbalski klub Sevilja potvrdio je danas da trener Eduardo Beriso boluje od raka, ali je negirao medijske navode da je trener o zdravstvenom stanju obavijestio igrače u poluvremenu utakmice sa Liverpulom u Ligi šampiona.

Sevilja je sinoć kao domaćin odigrala neriješeno 3:3 protiv Liverpula u petom kolu Lige šampiona, nakon što je nadoknadila tri gola zaostatka u drugom poluvremenu. Španski mediji su prenijeli da je Beriso u poluvremenu obavijestio igrače o svojoj bolesti, kako bi ih motivisao da daju sve od sebe u drugom dijelu igre.

Sevilja je to negirala i navela da su igrači u nedjelju obaviješteni da njihov trener boluje od raka prostate.

Kada je Gido Pizaro sinoć postigao izjednačujući gol, svi igrači su dotrčali do trenera i zagrlili ga.

Sevilja je u saopštenju poželjela 48-godišnjem treneru brzi oporavak, a predsjednik kluba Hose Kastro rekao je da će Beriso ostati na čelu ekipe sve dok bude mogao da ih uskladi sa liječenjem.

Beriso je ovog ljeta preuzeo Sevilju sa kojom je potpisao dvogodišnji ugovor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније