Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

22. 11. 2017. 23:01   >>  22:32

DVIJE UTAKMICE

Igrač Evertona suspendovan zbog simuliranja

Fudbaler Evertona Omar Nijase suspendovan je na dvije utakmice zbog simuliranja, saopštio je danas Fudbalski savez Engleske (FA).

Senegalski napadač je prvi fudbaler u Premijer ligi koji je kažnjen prema novim pravilima Fudbalskog saveza Engleske, koji su stupili na snagu u maju.

Kako je procijenila Nezavisna komisija Saveza, u čijem sastavu su po jedan bivši igrač, trener i sudija, Nijase je simulirao i iznudio kontroverzni penal u subotnjoj utakmici protiv Kristal Palasa od 2:2.

On će zbog toga propustiti nedjeljnu utakmicu protiv Sautemptona i duel protiv Vest Hema 29. novembra.

Nijase je negirao da je simulirao i omogućio penal njegovoj ekipi u petom minutu utakmice. Gol iz penala postigao je Lejton Bejns, a Nijase je poslije toga postigao izjednačujući pogodak.

Komisija Saveza razmatra slučajeve u kojima se navodi da je sudija utakmice prevaren simuliranjem igrača.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније