Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V. [ sport.sport.ba ]

21. 11. 2017. 10:40   >>  10:09

REAL NAJBLIŽI

Sančez se seli u Španiju

Čileanac Aleksis Sančez od naredne godine će najvjerovatnije igrati u Španiji.

 

Sančez je ljetos pregovarao s Mančester Sitijem, ali Arsenal je uporno odbijao da pusti prvu zvijezdu u redove rivala, ali kako Sančez ne želi da produži ugovor koji ističe na ljeto, pa "tobdžije" više nemaju šta da čekaju.

Pokušaće da Sančeza prodaju u januaru i tako ipak nešto zarade od transfera, a Real Madrid je navodno najozbiljniji kandidat za njegovo dovođenje.

Prema izvještajima medija, predsjednik Reala Florentino Perez na nagovor Zinedine Zidana želi da kupi Sančeza.

Čileanac je čak spreman da prihvati manja primanja samo da zaigra u Realu, gdje bi bivši igrač Barselone bio od velike koristi sada kada je stalo i Kristiana Ronalda i kada je titula sve dalja.

U kraljevskom klubu će biti dosta promjena do kraja sezone, mogli bi otići Benzema, Ronaldo i Bejl, a dolazak Sančeza bi trebao da znači početak jedne nove ekipe. Real će pokušati da što bolje odradi narednih mjesec dana, a dolaskom Sančeza očekuje se i puno bolje izdanje najtrofejenijeg svjetskog kluba, dok bi ljeto moglo da ponudi neke nove stvari.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније