Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Mina ]

19. 11. 2017. 16:17 >> 15:44

2. CFL

Lovćen pobijedio lidera, Mornar preuzeo 1. mjesto

Fudbaleri Berana doživjeli su poraz, dok su Mornar i Mladost Lješkopolje upisali pobjede u 16. kolu Druge crnogorske lige.

Vodeće Berane poraženo je danas u Bijelom Polju od Lovćena 1:0. Odlučujući pogodak postigao je Goran Vujović u 45. minutu.

Mornar je u Baru savladao bjelopoljsko Jedinstvo 1:0 i iskoristio poraz lidera da zahvaljući boljoj gol razlici preuzme čelnu poziciju na tabeli.

Do pobjede došao je golom Vladana Bubanje u trećem minutu sudijske nadoknade vremena.

Mladost Lješkopolje je u podgoričkom naselju Stari aerodrom savladalo Otrant Olimpik 2:1 (1:0), dok je Bokelj u Petrovcu slavio protiv Cetinja 1:0 (0:0).

Ibar je u Rožajama pobijedio plavsko Jezero 1:0 (0:0), dok je Igalo pred svojim navijačima trijumfovalo u duelu sa Čelikom 3:1 (2:1).

Mornar je, poslije 16. kola, prvi na tabeli sa 32 boda, koliko ima i drugoplasirano Berane sa slabijom gol razlikom. Mladost je treća sa 31, na četvrtom mjestu je Lovćen sa 29, dok bod manje ima Bokelj na petoj poziciji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније