Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

19. 11. 2017. 18:45 >> 18:13

DRUGA POBJEDA MALAGE

Valensija zadržala priključak za Barsom

Fudbaleri Valensije pobijedili su danas u gostima Espanjol sa 2:0 u 12. kolu španske Primere.

Valensija je ovom pobjedom zadržala priključak za Barselonom, pošto sada ima 30 bodova, četiri manje od lidera Primere, dok je Espanjol 13. sa 13 bodova.

Gosti su otpor rivala uspjeli da slome tek u drugom dijelu, odnosno u 67. minutu kada je Žofri Kondogbija zatresao mrežu Espanjola, da bi Santi Mina u 83. riješio pitanje pobjednika.

Ranije danas Malaga je sa 3:2 pobijedila Deportivo La Korunju.

Malaga je povela u 15. minutu preko Roberta Rosalesa, a osam minuta kasnije izjednačio je Lukas Peres. Ekipa iz La Korunje povela je golom Fabijana Šara u 52. minutu, a domaći su izjednačili preko Gonsala Kastra u 63. minutu.

Drugu pobjedu Malagi u prvenstvu donio je Borha Baston u 84. minutu.

Malaga zauzima 18. mjesto na tabeli sa sedam bodova i nalazi se u zoni ispadanja. Deportivo je pretrpio drugi uzastopni poraz i 16. je na tabeli sa 11 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније