Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ sport.sport.ba ]

16. 11. 2017. 14:08 >> 13:37

OSVALDO PRIZNAJE

Draži su mi roštilj i pivo od fudbala

Nekadašnji italijanski reprezentativac Danijel Pablo Osvaldo govorio je za italijansku Gazetu delo sport o razlozima zbog kojih je prerano napustio fudbal.

 

Osvaldo je poznat kao problematičan fudbaler o kojem se često pričalo u kontekstu stvari koje nemaju veze sa fudbalom.

Upravo zbog toga on je odličio da napusti fudbalsku karijeru i posveti se rok'en'rolu.

Iako ima tek 31 godinu, Osvaldo poručuje da ne žali što je prestao da se bavi fudbalom i poručuje da više voli pivo i roštilj nego novac.

"Odlučio sam da napustim Boku jer je bilo previše tračeva. Nijesam mogao izlaziti, bojao sam se ljudi, nijesam to više mogao da trpim. Imao sam ponude iz Kine i Lige šampiona, ali bio sam zasićen. Počeo sam mrziti ono što sam uvijek volio. Fudbal zaslužuje respekt, a ja sam preferirao pivo i roštilj", rekao je Osvaldo pa se osvrnuo na nevjerovatan razgovor sa nekadašnjim trenerom Sevilje Horheom Sampaolijem.

"Da li želite da se nasmijete? U decembru 2016. godine Sampaoli me je kontaktirao, bio je u to vrijeme u Sevilji. Rekao mi je: Dani, ništa ne tražim od tebe, možeš raditi šta god poželiš na terenu i van njega, ali treba mi napadač. Odgovorio sam mu: Ali šefe, uskoro dolazi 'Cosquin' rok festival. Odgovorio mi je: Zaboravio sam na to, trebaš ići. Dvoje ludih ljudi", rekao je Osvaldo.

Takođe, on se osvrnuo i na pitanje da li mu nedostaje fudbal.

"Igrao sam u važnim klubovima i osvajao prvenstva. U vrijeme kada to nisam shvatao, uzimao sam to zdravo za gotovo. Danas shvatam te važnosti, ali mi ne nedostaju. Vjerujte mi", rekao je Osvaldo.

Podsjetimo, ovaj napadač je tokom karijere nosio dresove brojnih klubova, a najpoznatiji su Fiorentina, Roma, Juventus, Inter i Porto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније