Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

13. 11. 2017. 08:50   >>  08:19

MODRIĆ PORUČUJE

Bilo bi suludo da Dalić ne ostane

Jedan od najboljih hrvatskih fudbalera, Luka Modrić, nada se da će Zlatko Dalić ostati selektor.

Dalić je preuzeo Hrvatsku prije Ukrajine, pa ju je odveo do baraža, a onda u dvije utakmice s Grčkom (4:1, 0:0) izborio Svjetsko prvenstvo.

Zato Dalić ima veliku podršku svih u reprezentaciji i igrači se nadaju da će ostati na ovoj funkciji i u Rusiji.

"Presrećni smo što smo se plasirali na Svjetsko prvenstvo. Kvalifikacije su bile duge i teške, ali na kraju kvaliteta i karakter su došli do izražaja i zasluženo smo tamo gdje nam je objetkivno i mjesto", rekao je Modrić za HTV i dodao:

"Emocije se moraju malo slegnuti. Ovo je bilo jako duge teške i fizički teške kvalifikacije. Sve smo prebrodili i otišli tamo gdje nam je mjesto. Sretni smo zbog nas i zbog ljudi u Hrvatskoj. Ništa, sad se okrećemo klupskoj sezoni".

Modrić je kazao da bi bilo suludo da "kockasti" ne odu u Rusiju s Dalićem.

"Mislim da je napravio fenomenalan posao u ovih mjesec dana. Isto tako, htio bih se zahvaliti starom stručnom štabu s Čačićem. I oni su napravili svoj posao, ali nažalost morali smo se razići. Na kraju je najbitnije da smo na Svjetskom prvenstvu", rekao je Modrić.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније