Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 11. 2017. 17:35 >> 17:03

KAŽIĆ PORUČIO

Rano je za priču o dolasku Vukčevića

Trener Budućnosti Dragan Kažić rekao je da je rano za priču o dolasku Simona Vukčevića. Bivši reprezentativac Crne Gore trenira sa "plavima", a Kažić ističe da bi ga rado vidio u svom timu.

"Rano je za priču na tu temu. Simon je napravio pauzu od sedam mjeseci. Razgovarali smo i on je počeo da trenira sa nama kako bi se vratio u željenu formu i sanirao povrede koje su ga mučile u posljednje vreme. Ako bude spreman, ako bude postojao obostrani interes, naravno da ne bismo imali ništa protiv da Simon Vukčević bude jedno od dva pojačanja u veznom redu", kazao je Kažić za Sport Klub.

Strateg šampiona je poručio da mu Vukčević treba samo potpuno spreman, a ne da pojača tim "imenom i ugledom"...

"Kada kažem pojačanje, ne mislim da nas Simon pojača imenom i ugledom koji ima. Očekujem Simona iz potpuno spremnog, Simona kao vođu, kao momka koji može jednim potezom da riješi utakmicu. Nama takav Simon treba. To bi zaista bilo sjajno i mislim da bi se i Budućnost i Vukčević radovali takvom epilogu“ rekao je Kažić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније