Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

04. 11. 2017. 21:23 >> 00:56

BUNDESLIGA

Bajern slavio u Dortmundu, rekord Robena

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobijedili su večeras u Dortmundu domaću Borusiju sa 3:1, u utakmici 11. kola Bundeslige i učvrstili se na prvom mjestu na tabeli.

Šampion Njemčke poveo je u 17. minutu golom Arjena Robena. Holanđanin je tako sa 93 gola postao najbolji strani golgeter Bajerna u Bundesligi i pretekao je Brazilca Elbera.

Prednost Bajerna udvostručio je Robert Levandovski u 37. minutu, a treći gol postigao je David Alaba u 67. Jedini gol za domaće postigao je Mark Bartra u 88. minutu.

Bajern je popravio igru i rezultate otkako je ekipu preuzeo trener Jup Hajnkes, pa Bavarci poslije četvrte uzastopne pobjede, ukupno osme u prvenstvu, zauzimaju prvo mjesto na tabeli sa 26 bodova, četiri više od drugoplasiranog Lajpciga.

Borusija je u krizi, pretrpjela je drugi uzastopni poraz i u posljednje četiri utakmice je bez pobjede, pa na trećem mjestu na tabeli zaostaje za Bajernom šest bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније