Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

04. 11. 2017. 19:05   >>  18:33

REMI STOUKA I LESTERA

Pobjede Barnlija, Brajtona i Bornmuta

Fudbaleri Barnlija pobijedili su danas na gostujućem terenu Sautempton sa 1:0, u utakmici 11. kola Premijer lige i popeli se na šesto mjesto na tabeli.

Jedini gol postigao je Sem Vouks u 81. minutu.

Barnli je ostvario drugu uzastopnu pobjedu, petu ukupno i zauzima šesto mjesto na tabeli sa 19 bodova. Isti broj bodova imaju Čelsi i Arsenal, ali uz utakmicu manje. Sautempton je 13. na tabeli sa 13 bodova.

Brajton je kao gost pobijedio Svonsi golom Glena Mareja u 29. minutu. Brajton je u posljednje četiri utakmice bez poraza i nalazi se na osmom mjestu na tabeli sa 15 bodova. Svonsi je pretrpio treći uzastopni poraz, sedmi ukupno i nalazi se u zoni ispadanja na 18. mjestu na tabeli sa osam bodova.

Bornmut je kao gost pobijedio Njukasl golom Stiva Kuka u drugom minutu nadoknade vremena. Bornmut je ostvario treću pobjedu u prvenstvu i izvukao se iz zone ispadanja, zauzima 16. mjesto na tabeli sa 10 bodova. Njukasl je vezao drugi poraz i 11. je na tabeli sa 14 bodova.

Fudbaleri Stouka i Lestera odigrali su neriješeno 2:2. Lester je poveo u 33. minutu golom Vinsentea Ibore, a šest minuta kasnije izjednačio je Džerdan Šaćiri. Novo vođstvo domaćima donio je Rijad Mahrez golom u 60. minutu, a konačan rezultat postavio je Piter Krauč u 73.

Lester je 12. na tabeli sa 13 bodova, a Stouk na 14. mjestu ima bod manje.

Hadersfild je na svom terenu pobijedio Vest Bromvič Albion golom Radživa van La Para u 44. minutu. To je četvrta pobjeda Hadersfilda u ligi i sa 15 bodova zauzima 10. mjesto na tabeli. Vest Bromvič je pretrpio treći uzastopni poraz i 15. je na tabeli sa 10 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније