Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

03. 11. 2017. 17:50   >>  17:20

OPORAVAK PO PLANU

Dembele opet trenira, povratak u januaru

Drugi najskuplji fudbaler u istoriji fudbala Osman Dembele počeo je da trenira, a očekuje se da će se na teren vratiti najkasnije u januaru.

Prošlo je 50 dana otkako je pauzirana karijera Dembelea u Barseloni zbog povrede koju je doživio na meču protiv Getafea. Krilni napadač je počeo da trenira i njegov oporavak ide prema planu.

Dembele je ponovo obuo kopačke u četvrtak i obavio lagani trening koji se uglavnom bazirao na vježbama.

Njegov povratak na teren je planiran za januar, ali nije isključeno da se vrati krajem decembra.

Dvadesetogodišnji Francuz je u Barselonu stigao ovog ljeta iz Borussije Dortmund, ali se povrijedio u septembru te je morao na operaciju koja je uspješno obavljena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније