Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Anadolija; B.V.

01. 11. 2017. 18:25 >> 17:58

NEVIL SMATRA

Ko je prodao Matića da dobije otkaz

Fil Nevil, nekadašnji fudbalski reprezentativac Engleske, smatra da je da je osnovni problem Čelzija prodaja Nemanje Matića Mančester Junajtedu.

 

Nevil, koji je tokom karijere nosio dres Junajteda i Evertona, smatra da onaj ko je odlučio da proda Matića “crvenim đavolima“ treba dobiti otkaz u Čelziju.

"Plavci" su sinoć u četvrtom kolu grupe C doživjeli debakl na gostovanju kod Rome, izgubivši rezultatom 0:3, a Nevil je u izjavi za britanske medije bio brutalno iskren, te otkrio u čemu je, po njegovom mišljenju, problem aktuelnog šampiona Engleske.

"Šta je krenulo loše za Čelzi? Jedna riječ, Matić. To je tako jednostavno zaključiti. Trenutak kada su prodali Matića bio je velika greška. Kada su imali Matića ispred, a N'Golo Kantea iza, imali su zaštitu. Ko god je donio tu odluku, mora da dobije otkaz. To je jedna od najgorih odluka koju sam ikada vidio u Premier ligi", kazao je Nevil i nastavio:

"Ako bi pitali igrače Čelzija koga bi željeli vratiti, odgovor bi bio Matića. Čelzi ga je zamijenio nekim ko bi trebao raditi njegov posao- Bakajokom, ali on nije igrač koji može držati sredinu terena. Nijesu zamijenili Matića. Nikada ga ne bih pustio da ode iz kluba, okovao bih ga za zidove trening centra".

Matić će uskoro ponovo zaigrati na Stamford Bridžu, ali će biti na suprotnoj strani u dresu Mančester Junajteda.

Naime, u nedjelju u derbiju 11. kola Premijer lige sastaće se Čelzi i Junajted, a ta utakmica bi mogla odrediti budućnost menadžera "plavaca" Antonija Kontea.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније